23. - 28.7. mám dovolenou... Děkuji za pochopení a přeji pohodové letní dny! Romana a Lota

4. Chystám příjemnou změnu doby doručení výrobků

Držte si klobouky, E-shopem se prožene vítr.

......rozpracováno.....

 

Přečtěte si e-mail, který píši některým svým zákazníkům:

"Vážená a milá zákaznice / Vážený a milý zákazníku,

Váš balíček byl již v pořádku doručen. Ráda bych se omluvila za prodloužení dodací lhůty a tím způsobené nepříjemnosti.

Delší čekání na mé výrobky je způsobené velkým množstvím objednávek, kterých si především velmi vážím. Zároveň je to ale stav, kdy nemohu nabídnout příjemnou dobu dodání svým zákazníkům a to mě delší dobu velmi trápilo. Snažila jsem se způsob objednávání a tvorby změnit tak, aby vše fungovalo lépe a výsledkem bylo pohotové zpracování a dodání potřebných doplňků.

Mám pro Vás dobrou zprávu. Po dlouhém hledání šikovných a zodpovědných sil, a následných domluvách ohledně kvality zpracování atd., mám k dispozici šikovné švadlenky, které mi budou pomáhat.

Během pár dní začne celý eshop pomalu přecházet na nový systém. Postupně budou mizet výrobky s několikatýdenní dodací lhůtou a nahradí je výrobky se lhůtou dodání jen pár dní. Velmi se těším, že to, na čem už dlouho pracuji, se konečně stane skutečností. :)

Děkuji za pochopení a Vaší trpělivost.

Přeji pěkné, klidné a co nejzdravější dny!

s pozdravem Romana a Lota"

 

P.S: Změna se bude týkat vybraných výrobků v obou kategoriích:

>>> doplňky k nošení DIABETICKÝCH POMŮCEK (kapsy a břišní pásy s kapsou na inzulínovou pumpu, vysílač a telefon + návlek k ochraně glukózového senzoru) 

>>> doplňky k nošení SLUCHOVÝCH POMŮCEK (záchytné tkaničky s klipy + čelenky k ochraně závěsných sluchadel a procesorů kochleárních implantátů)